Over ons: de geschiedenis van Air Wick®

Iedereen heeft zijn eigen geurverhaal ... Ook Air Wick®! Ons verhaal begon in 1943 in de Verenigde Staten, bij onze eerste interieurparfums. Omdat ons bedrijf mettertijd bekender werd en dus ook de vraag naar onze topproducten steeg, vestigden we ons in 1953 in Europa, Canada en Australië.

Vandaag de dag zijn de producten van Air Wick® verkrijgbaar in ongeveer zestig landen. Ons assortiment omvat heel wat verschillende parfumsystemen voor thuisgebruik: elektrische geurverspreiders, sprays, Freshmatic®, geurkaarsen, Stick Ups® en andere vaste geurverspreiders. Onze interieurparfums zijn al even divers als onze systemen: er zijn bloemen- en fruitgeuren, verfijnde aroma’s, parfums van verse was, lavendel, citrus ... verkrijgbaar.

Dankzij de Air Wick® parfums kun je er zeker van zijn dat je woning altijd fris ruikt en je persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu zin hebt in een exotische geur of net lekker wilt cocoonen, bij Air Wick® vind je gegarandeerd het parfum dat je zoekt. Bekijk onze producten en collecties. En ontdek hoe gemakkelijk het is om je woning aangenaam te laten ruiken met de Air Wick® systemen.

Ga voor meer informatie over de parfums, water- en energiebesparing en andere kwesties naar de website RB’s Happier Homes.