Life Scents™ Holiday Collection

Haal de geur van de winter in huis met het nieuwe assortiment van Air Wick®. Hul je woning in een feestelijke sfeer.

In de winter breng je nog meer tijd samen door in je woonkamer. Parfums zijn dan ook de ideale manier om nieuwe herinneringen te creëren.

Daarom lanceerde Air Wick® de Holiday Collection: deze zorgvuldig geselecteerde seizoensparfums geven je interieur meteen een feestelijk tintje. Dankzij de Life Scents™ technologie veranderen de geuren de hele dag door voor een nóg gezelligere sfeer.

Frisse munt, wilde bessen en opgeklopte room vormen samen de heerlijke nieuwe geur Berry Cool Winter. Wanneer je tuin elke winterochtend onder een laagje vorst schuilgaat, brengt deze geur opnieuw leven in je interieur.

De winter is ook het ideale moment om samen met je geliefden te genieten van heerlijk comfortfood. Creëer dus nieuwe, onvergetelijke herinneringen dankzij het rijke aroma van de heerlijke kruiden van de geur Spiced Apple Crumble. Deze kerstgeuren brengen je meteen in feeststemming. Net zoals wanneer je een heerlijk stukje taart voor de open haard verorbert, vult de geur Spiced Apple Crumble je woning met een zoet, winters aroma.

Beleef onvergetelijke momenten dankzij de geuren van de nieuwe Holiday Collection van Air Wick®.

Producten