Home is in the Air™

Air Wick Home is the Air

Thuis is een plek die je zelf schept. Alles vertelt jouw unieke verhaal. De meubels, de familiefoto’s, zelfs die ouwe prullen die je niet kunt missen.

Over alles in je huis heb je lang en met veel liefde nagedacht. Breng nu alles samen met de finishing touch van Air Wick®, de blijvende kroon op het werk van de stemming en sfeer die je voor je huis hebt uitgetekend. De geur van je huis vertelt jouw verhaal. Met geuren kun je bovendien de perfecte omgeving nog beter maken voor jezelf, je familie en je vrienden. Wie je ook bent, waar je ook woont, elk huis is prachtig met Home is in the Air™.

Je huis is je canvas en daar hoort ook een geur bij. Net zoals je zorgvuldig meubels, kleuren en texturen hebt gecombineerd, moet je ook de juiste mix van aroma’s kiezen om het geurverhaal van je huis uit te drukken. Een verhaal dat niet alleen bij je past en je behaagt, maar dat ook een warme en uitnodigende omgeving schept voor familie en vrienden.

Naarmate de seizoenen vorderen, verandert ook je huis. Air Wick® biedt je een rijk geurenpalet aan, zodat je naargelang de gelegenheid, de tijd van het jaar, het weer of je stemming geuren kunt wisselen of combineren.

Je thuis is wat je kunt zien, aanraken en voelen, maar ... je thuis hangt ook in de lucht.

Druk jezelf uit met aroma’s. Hoe gebruik je een geur om een ruimte te transformeren, te vitaliseren, te inspireren? Air Wick® wil je als echte partner helpen om van je huis een thuis te maken.