Kaarsen

1. Waar moet ik mijn Air Wick® kaars plaatsen?

We bevelen je aan om je kaars op een vlakke ondergrond in een goed geventileerde ruimte te plaatsen. Houd de kaars uit de buurt van kinderen en laat ze niet onbewaakt achter. Raadpleeg de gebruiksinstructies op de verpakking. Om brand of verwondingen te voorkomen, MOET U CONTACT MET VREEMDE VOORWERPEN VERMIJDEN (bijv. LUCIFERS). Laat een brandende kaars nooit onbewaakt achter of in de buurt van een voorwerp dat vuur kan vatten. Laat de kaars niet langer dan 4 uur branden. Plaats rechtop op een vlak, hittebestendig, niet-elektrisch oppervlak. Plaats uit de tocht. Raadpleeg de vraag over de veiligheidsvereisten hieronder voor meer informatie.

2. Hoe kan ik wasrestjes uit de glazen houder verwijderen? Mag ik de houder hergebruiken?

Het is niet de bedoeling dat je alle wasrestjes uit de houder kunt verwijderen. We raden je dan ook aan om dat niet te proberen.

3. Kan ik de glazen houder opnieuw gebruiken nadat de was helemaal opgebrand is? Kan ik mijn eigen kaars in de houder stoppen?

Neen.

4. Moet ik de wiek bij elk gebruik inkorten?

We raden aan de wiek tot 1 cm in te korten om overdreven rookvorming te vermijden.

5. Produceert deze kaars veel roet, waardoor er een laagje ontstaat op de meubels en muren?

Neen.

6. Hoe lang blijft het aroma hangen?

We kunnen niet inschatten hoe lang het aroma blijft hangen, omdat er enkele onbekende factoren in het spel zijn (grootte van de kamer, ventilatie enz.).

7. Hoe gebruik ik de kaars?

Aansteken binnen gezichtsveld.

Uit de buurt houden van voorwerpen die vuur kunnen vatten.

Uit de buurt van kinderen houden.

Vermijd de ophoping van vuil in de vloeibare was.

VERMIJD dat vlam in contact komt met het glas.

DOOF de kaars wanneer er nog slechts 12 tot 13 mm vaste was overblijft om barsten te voorkomen.

De wiek bevat geen lood.

8. Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?

BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN 

WAARSCHUWING: Om brand of verwondingen te voorkomen, MOET U CONTACT MET VREEMDE VOORWERPEN VERMIJDEN (bijv. LUCIFERS). Laat een brandende kaars nooit onbewaakt achter of in de buurt van een voorwerp dat vuur kan vatten. Laat de kaars niet langer dan 4 uur branden. Plaats rechtop op een vlak, hittebestendig, niet-elektrisch oppervlak. Plaats uit de tocht. Houd de wiek steeds bijgeknipt op 1 cm. De kaars NIET verplaatsen of doen kantelen voor de vloeibare was gestold is. Tijdens en na het gebruik zal het glas warm zijn. Stop wanneer er minder dan 1 cm van het product overblijft. Doof door zacht te blazen. Laat steeds een minimale tussenruimte van 20 cm tussen brandende kaarsen.

NIET gebruiken indien het glas beschadigd is. NIET hergebruiken. Weggooien na gebruik. GEEN essentiële oliën toevoegen.