Geuroliën

1. Kan ik de geurintensiteit aanpassen?

Ja. Bovenaan het apparaatje bevindt zich een draaiknop:

  • Kleinste bloem = laagste intensiteit
  • Grootste bloem= hoogste intensiteit 

2. Hoe schakel ik het apparaat uit?

Uit het stopcontact halen volstaat.

3. In welke ruimte werkt dit product het best?

Het product is geschikt voor alle kamergroottes, bij voorkeur groot tot middelgroot. 

4. Mag ik een lege geuroliefles vullen met parfum of een ander vloeibaar aroma?

Neen.

5. Mag ik de peer vervangen?

Neen.

6. Mag het apparaatje in het stopcontact blijven zitten zonder olie in de fles?

Neen.

7. Bestaat er een manier om langer te genieten van het aroma?

Om de levensduur van het aroma te verlengen, is het aangewezen om het apparaat af en toe uit het stopcontact te halen of tijdelijk op de laagste stand te gebruiken.

8. De Air Wick® Geurolie blijft niet even efficiënt als ik had verwacht. Hoe komt dat?

Eén probleem is gewenning. Voortdurende blootstelling aan dezelfde geur vermindert op de duur je gewaarwording van het aroma. Bovendien valt het te verwachten dat de sterkte van het aroma mettertijd verzwakt. 

9. Hoe gebruik ik de geuroliën?

Schroef de dop van het geurflesje en duw het in de verwarmer tot je een ‘klik’ hoort. Stop de eenheid RECHTOP in het stopcontact.

10. Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?

WAARSCHUWING: Bij het gebruik van elektrische producten moet je de elementaire voorzorgsmaatregelen altijd in acht nemen. Het gaat onder meer hierom: lees altijd alle aanwijzingen voor je het product gaat gebruiken. Om het risico op verwondingen te vermijden, is nauwlettend toezicht steeds vereist als je het product in de buurt van kinderen gebruikt. Steek je vingers of handen NIET in het product.

WAARSCHUWING: Risico op elektrocutie en brandgevaar. Dit is geen speelgoed. Het is niet bedoeld om door kinderen gebruikt te worden. Alleen te gebruiken door volwassenen. Om dit product veilig te gebruiken, moet je het in een degelijk werkend, zichtbaar muurstopcontact van 120 volt steken, op een geventileerde plek, waar er geen contact is met beddengoed of andere materialen. NIET gebruiken met verlengsnoeren. Indien het apparaat de ‘TEST’- of ‘RESET’-knop van een aardlekschakelaar blokkeert, test de schakelaar dan regelmatig. NIET onderdompelen in water. GEEN toestellen in het stopcontact boven het apparaat stoppen. GEEN luchtverfrisser met Mega geurfles in verticale houders gebruiken.