Levensgeuren™

1. Wat zijn Levensgeuren™?

Levensgeuren™ bevatten een baanbrekende technologie die een meerlagige, levensechte geurervaring garandeert. Elke geur bevat drie voortdurend veranderende aroma’s, waardoor je van de ene minuut op de andere misschien wel iets heel anders ruikt. Bij een standaardaroma zijn de akkoorden gemengd tot een afgeronde, algemene geur/effect. Maar het echte leven zit anders in elkaar. Als we bijvoorbeeld iets bakken, ruiken we de afzonderlijke ingrediënten of bestanddelen op verschillende tijdstippen. Soms is het de korst van je taart wanneer je de oven opent, dan weer de kruiden van de gestoofde vruchten die je op dat moment klaarmaakt of het vanille-ijs tijdens het opdienen.

Tijdens een dagje aan zee ruik je nu eens de zee, dan weer zonnecrème of misschien wel dennen (afhankelijk van waar ter wereld je bent). Het komt erop neer dat je dit alles niet als één geur waarneemt, maar dat het voortdurend verandert. 

2. Hoe werkt Levensgeuren™?

Traditionele aroma’s worden ontwikkeld om één enkele, stabiele geur af te leveren. Levensgeuren™ gebruikt een baanbrekende technologie die de manier waarop parfumeurs aroma’s ontwikkelen en beschouwen ingrijpend verandert. Levensgeuren™ is een mengsel van ingrediënten die constant veranderen om een echt multidimensionale ervaring te bieden. Zo kun je op elk moment iets anders ruiken, zoals gestoofde peren of vanille. Dit is een nabootsing van hoe geuren in het echte leven werken, met een superieure, levensechte geurervaring als resultaat.

3. Zijn de aroma’s van Levensgeuren™ ergens anders te verkrijgen?

Neen. Air Wick® bezit de exclusieve rechten op de technologie, die alleen verkrijgbaar is bij Levensgeuren™ aroma’s.

4. Werken de Levensgeuren™ navullingen met mijn bestaande Air Wick® apparaten?

Ja. De Levensgeuren™ Freshmatic® navullingen en geurolienavullingen zijn geschikt voor Air Wick® Freshmatic® gadgets en geurolieverwarmers.

5. Waar kan ik de Levensgeuren™ producten kopen?

Levensgeuren™ producten/aroma’s zijn in het hele land te koop. Als je op de knop ‘Nu Kopen’ klikt, ontdek je bovendien welke onlinehandelaars momenteel de Levensgeuren™ producten verkopen.